Handleiding

Eerst registreren

Om deze online te kunnen inschrijven, heb je een gebruikersnaam en een paswoord nodig. De meeste gebruikers kregen beide per e-mail toegestuurd. Als je geen gebruikersnaam en paswoord hebt, kom je even langs bij de Vrijetijdsbalie. Zonder gebruikersnaam kun je niet online inschrijven.

Aanmelden

De eerste keer dat je aanmeldt, word je gevraagd om je paswoord te wijzigen. Onthou je nieuwe paswoord goed. Je hebt het nodig telkens je inlogt. Als je nog onbetaalde rekeningen hebt, kun je niet verder. Kom eerst even naar de Vrijetijdsbalie om je rekeningen te betalen.

Inschrijven

Bij elke activiteit vind je een link "online inschrijven". Als je daarop klikt kom je op het scherm "Inschrijven". Dat scherm geeft je een overzicht van alle activiteiten waarvoor je je kinderen kunt inschrijven. Selecteer de gewenste activiteiten en duid aan welk kind je wil inschrijven. Daarna klik je op "Inschrijven".

Selecteren niet mogelijk

Als je kind voor een bepaalde activiteit niet de juiste leeftijd heeft, zul je het selectievakje niet kunnen aanvinken. Wanneer een activiteit volzet is, kun je je kind op de reservelijst plaatsen door het vakje "reserve" aan te vinken. Als er een plaats vrij komt, neemt de Vrijetijdsbalie met jou contact op. Je kunt dan nog inschrijven en betalen aan de balie.

Bevestigen

Je krijgt een overzicht van de activiteiten waarvoor je je kinderen wenst in te schrijven. Als dit correct is, selecteer dan "Bevestigen".

Betalen

Je komt op het scherm "Te betalen". Klik daar op "Online betalen". Je wordt omgeleid naar de beveiligde website van Ogone, die een verbinding maakt met je online banksysteem. Je kunt er betalen met je bankkaart, niet met kredietkaarten. Zodra je betaling in orde is, keer je automatisch terug naar www.zwijndrecht.grabbis.be. Klik hier zeker niet op de "Back" toets van je browser, anders mislukt de inschrijving.. Je inschrijving is afgewerkt. Je kunt later opnieuw aanmelden om na te kijken waarvoor je kind ingeschreven is.

Enkele afspraken

Je kunt enkel je eigen kinderen inschrijven. Als je ook hun vriendjes wil inschrijven, kom je best langs bij de Vrijetijdsbalie. Daar kun je trouwens steeds terecht als je liever niet online inschrijft. Bij het inschrijven geldt het jaar van de geboorte van je kind, de leeftijd dus. Is je kind eens blijven zitten of zit het een jaartje voor, kom dan naar de Vrijetijdsbalie. Zo kan je kind samen met de klasgenootjes aan de activiteiten deelnemen.